View Single Post
Vechi 02.08.2007, 09:06:41
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de impact
Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
Eu nu inteleg de ce atunci cand moare un episcop ,un mitropolit, un patriarh care poate ca a facut si bine dar totusi nu a avut o viata duhovniceasaca profunda ,-a mai fost si ecumenist-toti il plang,peste tot se vorbeste de el ,dar atunci cand moare un preot cu viata sfanta,un duhovnic sau chiar un sfant sunt f putini care vorbesc despre el sau moartea lui,DESI A FOST UN OM CU ADEVARAT ORTODOX,APROAPE DE DUMNEZEU etc

Cred ca nu vedem cu adevarat valorile.Sunt curios cati dintre forumisti sau ceilalti credinciosi il vor plange atat de mult si vor vorbi atat de mult despre Parintele Iustin Parvu sau P Arsenie Ppacioc cand vor parasi aceasta lume; pt ca acesti 2 mari Parinti sunt mai aproape de Dumnezeu decat orice ierarh.

Dar cred ca nu se va vorbi atat de mult de ei cat s-a vorbit si se vorbeste de Patriarh pt ca acesti Parinti sunt impotriva ecumenismului si a masoneriei si pt ca in general oamenii apreciaza functiile bisericesti decat valorile duhovnicesti.
si parintele Cleopa trebuia mentionat in lista ta
Da si el si Parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa,Parintele Staniloaie,Parintele Seraphim Rose,Sfantul Ioan Maximovici,Sfantul Iustin Popovici,Sfantul Nicolae Velimirovici si chiar mucenicii din inchisorile comuniste de ex. VALERIU GAFENCU=SFANTUL INCHISORILOR.
Reply With Quote