draga Marinela
"Dumnezeu este dragoste", eu atata vreau sa stiu. sotul meu a trecut la ortodocsi si e tare bucuros de treaba asta. e mandru sa isi puna cruciulita ortodoxa si sa isi faca semnul Crucii in stil ortodox. insa continua sa aiba rugaciunile sale catolice si sarbatorile la fel.
ti se spune ca daca veti avea copii nu vor stii ce sarbatori sa tina si se va face citez "un talmes-balmes". eu ma gandesc ca nu e bai daca tii Pastele de doua ori, cu atat mai mare bucuria in familie. noi acasa avem icoane ortodoxe si icoane catolice si mergem impreuna la biserica catolica din cartierul nostru. cand suntem in romania mergem la biserica ortodoxa, unde avem si un duhovnic.
daca voi vreti sa va pastrati fiecare religia, cu atat mai bine. unde exista dragoste si intelegere e si Dumnezeu cu voi. sunt convinsa ca veti gasi un preot deschis la minte care sa va cunune. oamenii astia de pe forum nu va cunosc si nu-l cunosc pe prietenul tau. tu stii cum e sufletul lui. nu te lasa cu una cu doua. religiile au despartit destui oameni si au provocat destul rau. iti doresc multa fericire si o casnicie minunata!!!
|