View Single Post
Vechi 14.07.2011, 21:17:47
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu cred in existenta profilului psihologic de genul moldovean,ardelean,banatean...insa iti trebuie multa deschidere si multe experiente sociale ca sa observi asta!
De ce nu am crede si in caracteristicile zodiacale atunci??

In apararea moldovenilor,as putea spune ca am avut destule prietene venite in Bucuresti la studii si in casa lor am mancat mese foarte gustoase;inafara acestui aspect destul de neinteresant(unii sunt dependenti de mancarea buna,altii nu)personalitatile lor erau calde,prietenoase si nu in ultimul rand aveau un nivel intelectual si spiritual greu de trecut cu vederea.
Cred ca prostia,aroganta,infatuarea,ignoranta si altele sunt raspandite in mod egal printre noi,indiferent de zona geografica-nimeni nu scapa!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote