Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Daca consideri ca meriti tonul cu care ma adresez tie,atunci de ce mai amintesti ca nu este potrivit?Doar pt stilul artistic?
Chiar te consider fericita ca nu a trebui sa stai cateva zile in Alexandria,Galati,Braila,Buzau,Craiova,Petrosani sau chiar Alba-Iulia;cand o sa bifezi praful,gunoaiele si mirosul de urina si pe acolo,sa-mi scrii negresit!
Pe de alta parte,aceste constatari pline de negativism nu au nici o farama de rezolvare a situatiei,doar faci constatari cu cinismul criticului a carui functie este vesnic sa critice,sa observe punctele slabe,defectele!
Asta fac toti,important este sa avem si oameni de actiune care sa fie bucurosi sa indrepte lucrurile strambate de iubitorii haosului si neingrijirii!
A merge la cules de gunoaie din oras,parc,padurea invecinata;a uda plantele din fata blocului;a merge in audienta la primarie sa reclami lipsa serviciului de curatenie=toate acestea sunt lucruri f marunte care stau la indemana noastra sa le facem,daca ne permitem asta si nu ne credem nepotriviti pt actiune!
Ca fapt divers,stropitoarele stradale au si ele orarul lor,nu circula dupa cum bate vantul prin oras,de obicei "ies la interval"inainte de miezul noptii cand nu incurca traficul si asa atat de strangulat(din nou,fiind vina Bucurestiului,desigur!).
|
Ma surprinde iar tonul; dar de data asta nu ma mai mir, caci nu ai inteles ca n-am scris din cinism, ci din dragoste pentru Romania. Am fost si la Petrosani; saracie mare. La Bucuresti sunt bani, nu gluma!
In rest orice comentariu nu mai are nici un rost, daca asa se intelege ceea ce scriu.
Eu cel putin ma implic; tu te implici? Sa nu fim indiferenti; acesta e mesajul!
A nu numi raul, nu e o solutie viabila, in cazul de fata mizeria, care a ajuns sa provoace dureri fizice doar vazand-o.
La cata mizerie e, maturatorile ar trebi sa functioneze incontinuu, nu doar la miezul noptii. Dar din pacate nici atunci nu sunt pe strazi. Ici, colo vezi cate un barbat sau femeie cu matura, epuizati de caldura...
Cei care iubiti Bucurestiul, faceti ceva pentru el!