View Single Post
Vechi 15.07.2011, 13:32:53
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anita Vezi mesajul
Sa il ajute poate ,dar sa traiasca durerea in locul lui nu vad cum ar fi posibil.
Capul face ,capul trage.
O persoana trecuta prin viata isi poate da seama daca tanara este o femeie care il poate face fericit pe fiul ei sau o consumatoare de placeri pasagere.
Noi nu am cunioscut-o si nu stim.
Exact ce am zis eu: sa il ajute, nu cred ca am mentionat undeva ca ar trebui sa traiasca durerea in locul lui. Da, ai mai repetat chestia cu capul. :)
Faptul ca esti "trecut prin viata" nu iti ofera superputerea de a cunoaste un om dintr'o privire. Asa cum faptul ca a supus'o unui interogatoriu la care domnisoara nu era obligata sa participe, nu inseamna ca a incercat sa o cunoasca.

Citat:
Dorinta unei mame de a vorbi cu fiul ei nu o vad ca pe o posesivitate ,ci ca pe un lucru normal.
Daca el s-a schimbat in rau de cand e cu aceasta tanara ,fara ca mama sa aiba vreo vina -ea si-a spus punctul de vedere doar,ca nu e de acord -( fiecare avem dreptul la o parere chiar daca nu convine unora) nu vad ca ar fi ceva bun pentru el.
Daca mama l-a stresat sa o lase atunci inteleg departarea lui de familie si schimbarea de atitudine a lui.
Nu stim ce a fost de aceea nu trebuie sa acuzam.
Si'a spus punctul de vedere? Si de unde anume ai dedus tu ca a vorbit frumos si civilizat cu fiul ei, respectiv cu iubita lui? Ca eu tot ce vad in postarile domnei e frustrarea si gelozia unei mame care nu poate accepta ca vine un moment cand copiii pleaca de acasa. I'a crescut singura, s'a sacrificat pentru ei, dar asta nu inseamna ca ei trebuie sa stea dupa fustele mamei toata viata. In locul baiatului, probabil nu as mai fi dat pe'acasa deloc.
Reply With Quote