Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de ilma
nu am voie sa ma diferentiez de restul colegelor ... si nu am de unde sa stiu daca dam peste Manastiri in drumul nostru.
|
in fine, pana la urma faci cum vrei, dar mie mi se pare complet aiurea sa mergi la biserica sau la manastire in echipament de sport. la fel de aiurea cum mi se pare sa ma duc pe stadion in tinuta de opera sau la bazinul de inot cu bocancii de ski.
PS: si, daca tii neaparat ca doar de asta ai intrebat, iti pot linisti constiinta ca tu n-ai stiut, deci este vina celor care va conduc ca nu v-au prevenit. :p acum sa nu-mi spui ca nici ei nu stiau traseul exact si ce schituri/manastiri sunt in drum. ca doar aveti "obiceiul" sa va opriti pe-acolo.
|
Hai sa fim seriosi...:)Sincer,ne oprim la Manastiri doar pt ca eu si inca o fata insistam,ne rugam de ei.Restul persoanelor abia asteapta sa gasim magazine,unde sunt multe multe haine:rolleyes: si cosmetice:)(wow,parca aceste lucruri ne tin in viata:D).Nu cred ca ma intelegi...Cand sunt cu echipa,trebuie sa fac ce spun antrenorii,inclusiv in legatura cu vestimentatia.Si daca antrenorii vor sa ascultam manele in autocar(daca voi innebuni vreodata,cu siguranta aceasta va fi cauza:D) asta vom asculta.Si mie mi se pare aiurea sa merg in echipament sportiv la Biserica,dar nu am ce face.Insa,in viata de zi cu zi e cu totul altceva.Doamne ajuta!