Citat:
În prealabil postat de Ioana.M
am stat putin pe ganduri inainte de a scrie, dar cred ca oricand o idee sau un sfat pot fi de ajutor. am incercat sa-mi gasesc pe cineva si de fiecare data patesc la fel-daca plac pe cineva niciodata sentimentul nu e reciproc; in plus, de fiecare data ma place cineva care mie nu-mi place deloc.povestea asta se repeta destul de des si nu stiu de ce. si in plus simt ca as cauta "acul in carul cu fan".mi-e f.greu sa intalnesc o persoana care sa mearga si la biserica.inca mai sper, dar timpul trece repede.mai e cineva in situatia mea?
|
Drept in fata ta nu insemna drept in fata lui Dumnezeu si tot asa. Poate sa fie baiatul cel mai bun de pe Pamant in fata ta si datorita pacatelor de dinainte facute de el sa aiva de platit o factura destul de mare cu tot cu familia viitoare. La fel cel ce nu-ti place si te place poate fi ales de Dumnezeu sa se mantuiasca prin tine iar cel pe care il placi poate fi pe cale sa cada. Mergi cu cel ce te place la duhovnic si asculta ce zice si Dumnezeu. Inainte sa mergi roaga-te lui Dumnezeu sa puna in gura duhovnicului ce vrea Dumnezeu sa-ti spuna.
Mergi aici:
http://www.dervent.ro/pomelnice.php?...ce&cType=INDEX
si da un acatist pentru casatorie. Roaga-te la Dumnezeu sa iti gaseasca pe cineva drept in fata lui Dumnezeu si cu care sa ai familie sporita.