Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Asadar , nimeni nu va gresi DACA VA SPUNE DOAR CEEA CE EL INSUSI A TRAIT . . . Nu in cuvant , ci in fapta sta puterea lui Dumnezeu ! ( * Va urma )
|
Apropo de ce a trait fiecare, am vazut pe IIsus si apoi m-am rugat de Dumnezeu sa vad un inger si Dumnezeu mi-a aratat un inger.
Nu trebuie sa fii sporit duhovniceste ca sa vezi un inger trebuie doar sa te rogi lui Dumnezeu sa te lase sa vezi un inger pe tine si pe alti oameni. Daca te rogi si pentru alti oameni pentru orice, Dumnezeu iti primeste mai repede rugaciunea.
Daca nu ai vazut un inger probabil ca nu te-ai rugat sa vezi un inger. Daca te-ai rugat sa vezi un inger si ai vazut un inger dar experienta ti-a fost spre cadere, probabil ca nu te-ai rugat ca experienta sa-ti fie pentru ajutor.
Sa ai grija sa te rogi ca experienta sa-ti fie de folos si nu de cadere. Multi am vazut pe IIsus batand la usa sufletului , cati au zis, IIsuse intra in sufletul meu si du-ma in rai. Daca n-ai zis asa e bine sa zici.
Zi urmatoarea rugaciune:
"Doamne forteaza-ma sa ma mantuiesc si forteaza toata omenirea sa se mantuiasca. Te rog restaureaza toata Creatia la starea fara de pacat. Amin."
Daca vrei poti sa mai zici:
"Doamne, da-mi sa vad raiul si fa ca aceasta experienta sa-mi fie de folos si nu de cadere. De asemenea forteaza-ma sa iau ceea ce stii tu ca am nevoie si ca imi e spre bine. Ia tu deciziile cele mai importante din viata mea cu privire la mantuire, familie, cariera, religie, probleme materiale , familiale si spirituale. Da-mi o viata fara durere atat pe Pamant cat si in eternitate. Fa-ma sa inteleg toate religiile din lume cum le stii tu si sa urmez religia cu cea mai buna cale de mantuire. Ajuta toata omenirea sa aiva aceasta intelegere si ia tu toate deciziile cele mai importante pentru omenire si pentru Romania. Amin."
Gandeste-te la viata pe care o vrei si roaga-te lui Dumnezeu sa se intample. Sunt mari sanse ca sa se intample, nu acum imediat, dar peste un timp.