toti stim ca a face sex inainte de casatorie este pacat dar important e sa vrem sa acceptam acest lucru. Daca ne gandim la moarte inainte de a face ceva am deveni mai credinciosi. Am cauta sa traim mai mult cu Dumnezeu si atunci nici nu ne-am mai gandi la sex ci la Dumnezeu. Chiar si necasatoriti fiind unii dintre noi putem avea o viata frumoasa cu Dumnezeu, important e cu ce ne hranim privirea si sufletul. Citesti despre Dumnezeu iti e gandul la EL, te uiti la filme sexi sau chiar pe net atunci normal ca gandul iti e numai la sex...Asta e parerea mea.
In ziua de azi cel mai important e sa traim o viata curata cu Dumnezeu ca celelalte lucruri nu au valoare...sunt gunoaie. Ce-as da sa am iar 20 de ani sa-mi fac o viata mai curata...nu va pierdeti timpul cu "e pacat sa faci sex inainte de casatorie?" DAAAAAAAAAAAAAAA E PACAT!!!! TREBUIE SA INTELEGETI ODATA PT TOTDEAUNA, NU MAI BATETI CAMPII CU ASTA. Daca gandesti lumeste despre acest lucru nu este pacat dar daca gandesti duhovniceste este pacat.
|