Mara..
Eu zic sa-l lasi sa plece. Daca este randuit de Dumnezeu sa-ti fie barbat, va veni el la tine, si daca nu..n-a fost niciodata al tau...
Probabil ca numai gandul despartirii doare ingrozitor, pentru ca sufletul tau s-a legat de el...dar daca ar fi cu tine doar pentru ca tu ai facut tot ce-a stat in puterea ta, n-o sa stii niciodata ca a venit pentru ca te iubeste..sau pentru insistentele tale...si inima ta nu se va putea odihni in dragostea lui..si asta e robie...si robii nu sunt liberi..si nici fericiti
Isus Hristos poate sa faca pentru noi ceea ce noi nu putem, si ne poate elibera sufletul de poveri...de chinuri...de...obsesii de genul "nu pot trai fara"..ceva sau cineva..pentru ca El este Dumnezeu..si la Dumnezeu totul este cu putinta...
Dragostea intre barbat si femeie nu poate fi silita...in secunda in care apare o "silire"..o fortare..un abuz..dragostea...aceasta pasare mereu libera...care traieste doar in libertate...si-a luat zborul...si ramane in urma ei doar gust amar de cenusa...si doi oameni care pot fi impreuna..dar nu se vad cu adevarat unul pe altul...ci fiecare vede doar ce poate capata el de pe urma celuilalt..
Am auzit, cred ca la maica Siluana, ca adevarata dragoste lasa liber pe celalalt,dorindu-i binele mai presus de binele propriu... eventual il incredinteaza lui Dumnezeu in rugaciune...iar patima..sau dependenta...care e forma cazuta a dragostei...vrea sa lege pe celalalt de sine cu orice chip..
Sa-ti ajute Dumnezeu sa vezi care e calea buna pentru tine in relatia cu baiatul acesta...si sa-ti dea puterea sa o alegi.