Citat:
În prealabil postat de wolf
Am cautat despre aceasta chestiune in mai multe parti si am aflat ca a fii desfranat e un pacat. Si ca a pofti in sufletul tau pe o femeie e pacat. Dragostea se incadreaza in aceste chestiuni? Desigur, aici intervine si faptul ca trebuie sa fim casatoriti si scopul dragostei trebuie sa fie numai copilul. Insa chiar asa e? Daca nu esti casatorit, nu vrei un copil si totusi iubesti persoana de langa tine e absolut necesar sa astepti pana la casatorie ca sa faci dragoste?
Eu ma gandesc ca atat timp cat nu esti "pervers", poti face dragoste fara a te pune rau cu Domnul. Ce parere avetzi?
|
Exact! E pacat pana sa poftesti o femeie sau un barbat! Daca vrei sa intelegi logica...dar nu cred ca ai inteles vreodata la ce iubire se refera Sf. Pavel. Cand iubesti si gandul la o alta femeie sau barbat iti murdareste constiinta si inseamna inselaciune. Atata timp cat te imbii cu candul preacurviei ai sa ajungi si la la fapte. Daca pe tine nu prea te deranjeaza sexul inainte de casatorie...o femeie ar fi afectata (si la fel si un barbat).Cate metode de contraceptie ai folosi, nici una nu iti da rezultatul garantat ca nu vei face copii. Din momentul cand ea ramane insarcinata...atunci ai sa afli ce inseamna sex inainte de casatorie, este o adevarata drama. Femeia e obligata sa ramana cu copilul, iar nenea fuge speriat. Daca barbatilor li s-ar fi dat darul nasterii sunt 1000% sigura ca nici un barbat nu ar mai viola o femeie si nu numai dar ar practica abstinenta toata viata. Atata timp cat nu e pus la bataie fundul tau...de doare in "basca" daca faci sex inainte sau dupa. Dar D-zeu nu bate cu parul ! din fericire