Citat:
Īn prealabil postat de ducesa
Parinte...apropo de "Ca si cand ai lucra ce zice sfintia sa"..eu am mare evlavie la Pr Arsenie Papacioc.deja ma puneti in postura de pacatoasa.nu ca nu as fi ...din contra..sunt cea mai pacatoasa,dar citatul dat a fost un cuvant de bine pentru toata lumea.
|
Exact pe aceasta m-am bazat si eu, sora! Dar stii ce este "haios"? De ce te deranjeaza ca ti se atrage atentia de catre preot (!!!) ca te afli in plina deraiere duhovniceasca, cand chiar fratia ta recunosti cu nonsalanta (din pacate!) ca esti "cea mai pacatoasa"? Exista "o esplicatie" (de fapt sunt doua variante), sa stii: ori arunci chestia asta cu smerenia desavarsita doar asa ca ai citit prin carti ca asa-i "logosul" unui crestin autentic, ori esti foarte traitoare (smerenie, lucrare, cautare, toate cele...) si de fapt ne duci pe noi intru ispita! Si intr-un caz si-n celalalt... Domnul cu tine!
Citat:
postarea a fost cam dura...poate ca ma pregatiti pentru ce se va intampla la facultate?atat puteti spune de institutia pe care ati urmat`o?aha. dvs stiti.
|
Cuvantul este dupa locul pe care ti l-ai ales! Iarta-ma de "duritate", da' daca nu suporti cuvantul cum vei savarsi fapta?
Nu stii fratia ta ce "institutie" a urmat unu' sau altu' sau cum este raportarea fiecarui student la aceea! Esenta a ceea ce ti-am transmis nu consta in faptul ca facultatea este (la modul general) rea sau netrebuincioasa, ci era de inteles cu necesitate ca nu te va ajuta
pe fratia ta o astfel de facultate, in primul rand pentru ca nu ai pus (inca) temelia potrivita pentru o astfel de zidire, chiar daca ai in vocabular expresii crestine "cool".
Citat:
spiritul ironic de care ati dat dovada nustiu in ce masura va apropia enoriasii.
|
De ce oare, si de unde oare, ai capatat aceasta "stiinta" cum ca rolul preotului este sa-si apropie enoriasii? Oare asta a urmarit Hristos in lucrarea sa pe pamant, sa fie placut oamenilor? Eu iti spun Cuvantul, iar fratia ta vei face ce crezi ca-ti este de folos pentru mantuire, bineinteles cu conditia ca mantuirea sa fie scopul ce-l urmaresti! Daca soliciti detalii suplimentare, in Duhul lui Hristos, "of course", preotul cel bun va fi gata sa se sacrifice chiar pentru zidirea si sprijinirea ta! Dar nu te astepta ca sa traga el de tine, la nesfarsit, ca poate-poate ajungi si tu in rai! Mare inselare mai este si asta care vrea sa-l transforme pe preot din slujitorul lui Dumnezeu (chiar slujitor netrebnic!) in sluga omului!
Citat:
va multumesc oricum pentru intentia de a ma corecta...dar sunt iremediabila
|
As accepta cu placere multumirile, dar m-ai inteles gresit. Eu nu am vrut sa te corectez, ci am vrut sa-ti atrag atentia (mai ales ca esti in criza de timp cu depunerea dosarului) ca esti gata-gata sa faci o greseala (cererea si acceptarea unei recomandari false) si apoi folosirea acestei minciuni spre a zidi o cariera in domeniul Adevarului! N-am vrut sa te corectez,
ci am strigat la tine ca sa te sperii si sa renunti la calea aceasta ce-ti vine din ispita si care ispiteste si pe altii! Dar pare-se ca nu conteaza pentru tine unde vei ajunge dupa Judecata, TU esti... iremediabila! Pacat, mare pacat, fiindca si iremediabila fiind tot faptura lui Dumnezeu ramai, iar El te iubeste enorm si sufera!