View Single Post
Vechi 19.07.2011, 13:05:40
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Eu sunt curios daca, dupa ce veti constata ca v-ati inselat (in ipoteza ca aveti onestitatea intelectuala sa faceti acest lucru) va veti inoarce aici pentru a va cere scuze.
Fiti sigur ca o sa-mi cer scuze.

Citat:
Pai inainte ati spus ca-L iubiti pentru fagaduintele Sale, Inviere, viata vesnica etc.
Fagaduintele lui Dumnezeu fac parte din ceea ce este El, din caracterul Sau plin de dragoste. Nu pot face o disociere.

Citat:
Daca maine vi s-ar arata Dumnezeu si v-ar spune: "Grasule, uite ce e, tu stii ca eu m-am mai razgandit si alta data, stii, atunci cu Potopul; asa ca am stat si am hotarat ca dupa moarte din tine n-o sa mai ramana nimic, nu tu suflet, nu tu Inviere, pentru ca asa Consider Eu ca e mai bine, oricum, o viata de 70 de ani cu Dumnezeu e mai bine si mai mult decat nimic", L-ati mai iubi ?
Un astfel de dumnezeu sa va imaginati dvs.

Sa va marturisesc ce gandeam, pana sa-L cunosc mai bine pe Dumnezeu: o duceam bine (nu aveam probleme, aproape de nici un fel). Dar, vedeam suferinta si nedreptatea din jurul meu. Ma imaginam vorbind cu Dumnezeu si ii spuneam: "Doamne, oricat de bine as duceo eu, daca m-ai facut doar pentru lumea asta si nu ai altceva pentru mine, inseamna ca mi-ai tras o mare pacaleala". Nu ma impacam cu gandul ca totul se termina la groapa si nu exista o alta lume si viata.
Mai tarziu, am aflat ca "Lucruri, pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc." (1 Corinteni 2:9). Acesta este Dumnezeul meu.

Pe cel imaginat de dvs. nu aveti decat sa-l iubiti. Eu nu vreau sa-l cunosc.

Citat:
Eu nu vreau si nu pot sa separ divinitatea de dragoste. De unde ati scos bazaconia asta ?
O intrebare tangentiala. Daca tot spuneti ca-L iubiti pe Dumnezeu, de ce nu-i respectati poruncile? "Caci dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui."(1 Ioan 3:5)