View Single Post
Vechi 19.07.2011, 15:29:20
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni Vezi mesajul

Cu toate acestea, sistemul heliocentric solicită ca soarele să se miște prin galaxie cu 800.000 km/h, și ca galaxia Calea Lactee să se miște aproximativ de 100 de ori mai repede decât soarele în jurul grupurilor de alte galaxii, și ca celelalte galaxii îndepărtate să se deplaseze mai repede decât viteza luminii. Acum intrăm în domeniul științifico-fantastic! Astfel, sistemul heliocentric cere aceste viteze imposibile pentru stele.

Andrei, iar incepi sa pui intrebari, ai terminat de demonstrat faptul ca Pamantul se invarteste in jurul propriei axe ? Mai incet cu intrebarile, tu care sustii ca Pamantul se invarteste, tu trebuie sa demonstrezi acest lucru, pricepi ?
Ce spune citatul de mai sus? 'Astfel, sistemul heliocentric cere aceste viteze imposibile pt stele' Ti-am demonstrat mai sus ca nu cere nicio viteza imposibila si ca galaxiile se deplaseaza cu o viteza mai mica decat 'c'.

Am mai vazut ca bagi la inaintare experimentul Michelson-Morley, spunand ca a reusit sa demonstreze existenta eterului. Din ce stiu, exprimentul este faimos tocmai pt ca rezultatul a fost nul.

P.S.: vad ca te-am calcat pe coada:))