View Single Post
Vechi 05.08.2007, 12:59:56
jenica
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de urzicuta
draga dillema,dintotdeauna familia mea(mama,tata)au avut bani,mi-au oferit si imi ofera foarte mult-ei au o afacere-nu sunt invidioasa pe cei care au bani,mi-e ciuda (si asta nu ai inteles)cand vad cat suflet pune sotul meu in misiunea lui ,cat de rau se simte ca nu poate sa ne ofere un trai decent el si nu parintii nostri si cum este batjocorit,cum i se fac multe nedreptati..ai auzit de stapanul care opreste plata lucratorului..cam in situatia asta se afla el si tare mult mi-ar place sa deschida cineva un topic despre preotii parohi(spre supararea lui Cristiboss,nu intamplator boss)....ma opresc aici.
Da Urzicuta, e f. buna intiativa ta. Consider ca esti cea mai "indreptatita" sa deschizi acel topic despre preotii de mir daca iti doresti cu adevarat asta. Cat despre Cristian, vreau sa iti spun ca si eu sunt de acord cu el. Poate ca ar trebui sa ne vorbesti si despre bucuria de a fi preuteasa. Sunt sigura ca atunci cand ai ales a face acest pas, ai stiut perfect de MARE responsabilitate ti-ai asezat pe umeri.. Crede-ma dijn pacate cunosc si preutese care abia asteapta sa vina parintele cu banii de la calendare ca sa isi cumpere haine de firma...dar!! totodata stiu preutese care merg alaturi de parintele la cei bolnavi si ii ingrijesc si le spala rufele si le fac de mancare.. Acuma depinde de fiecare cum vede statul de preuteasa.. ca pe o "sluga" sau ca pe cea caruia trebuie sa "i se inchine" toate bunicile de la biserica:)
Crede-ma stiu foarte bine ca exista un mare adevar in ceea ce scrii dar asta nu iti da dreptul sa te revolti mai mult decat o face o sotie de muncitor! Sunt oamnei care traiesc din 200ron si poate nu se plang atat de mult cum o facem noi aici..care totussi avem calculatoare in casa si intrenet.. sa incercam sa fim realisti! Eu muncesc duminica, e PACAT!! dar totusi o fac...pe cine sa dau vina????.....sa ne asumam "vina" si sa nu mai aruncam gunoiul in curtea vecinului..
Reply With Quote