View Single Post
Vechi 19.07.2011, 21:26:08
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cipri85 Vezi mesajul
Nu-mi scapa din vedere miturile grecilor sau ale dacilor, sunt si ele aprope la fel de "puturoase" ca si cele hinduse. Dar asta a fost o data, pana acum 2000 de ani. Din fericire acum nu prea mai exista adepti ale acestor basme pentru ca din fericire acum 2000 de ani "poporul ce era in intuneric a vazut Lumina mare". Doamne ajuta sa o vada cat mai multi si in zilele noastre. Sa fim cati mai multi asemenea lui Zaheu vamesul sau femeii desfranate.

Iarta-mi exprimarea, dar cand ceva pute si pute rau nu mai stai sa te gandesti de ce pute... si mai ales cativa ani.
Am citit cateva carti pe tema aceasta si marturiile catorva nefericiti ce au trait experienta hinduismului/budismului. Avea parintele Arsenie Papacioc o vorba "cu dracu nu se sta de vorba", mai ales daca vezi ca au facut-o altii si s-au cam ars.
Sa știi ca personal nu îi consider nefericiți pe budhiști nici pe hinduși, cîta vreme nu fac rău semenilor lor, respectă toate formele de viața si foarte mulți nici măcar nu ucid pentru a se hrăni, trăind doar cu legume si fructe. Nu pledez pentru nici o religie, deoarece socot că fiecare are dreptul de a opta , liberul arbitru este un dat dintru începuturi !
Reply With Quote