View Single Post
Vechi 05.08.2007, 15:06:20
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

LUMINA CARE INLATURA INTUNERICUL ,DIN FIECARE DINTRE NOI ESTE SFINTA IMPARTASANIE,daca facem spovedanie sincera si cu dorinta realade anu mai pacatui.Dar oare toti avem aceasta dorinta!? de a nu mai pacatui? Oare nu tocmai frica ca nu dorim sa ne lasam de pacat ne impiedica de a beneficia de toate avantajele lasate de DUMNEZEU IN BISERICA ORTODOXA!?cACI DUPA IMPARTASANIE NOI NE RUGAMsa nu-mi fie mie spre osinda SFINTELEacestea,pt ca sint nevrednic,ci spre curatirea si sfintirea sufletuluisi a trupului si spre arvunirea vietii si a imparatiei ce va sa fie
Intr-o carte am citit ca un inainte vazator cu duhul avazut intimp ce se impartaseau pe uniii-a vazut luminati si pe altii intunecati,deci mare grija.Apoi sa nu uitam sa cerem ajutor MAICII DOMNULUIcEEA CE ESTI STRALUCITA,CU STRLUCIREA CEA GINDITA A NASTERII DE DUMNEZEU,NASCATOARE DE DUMNEZEU,CEEA CE ESTI MAI PRESUS DE LUMINA,SUFLETUL MEU CEL INTUNECAT,LUMINEAZA-L SI-L STRALUCESTE,IMPUTININD INTUNERICUL SI NOAPTEA PACATULUI SI CATRE RAZA POCAINTEI POVARUIESE-MA.din carte CANOANELE MAICII DOMNULUI.
Reply With Quote