View Single Post
Vechi 05.08.2007, 15:21:38
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

A!Era sa uit!Mai este un motiv des invocat pentu care tinerii nu se casatoresc:nu au bani..in realitate ei vor o nunta cu fast,cum au vazut ei la Monica Columbeanu..de fapt acele nunti n-au nici un haz,sunt niste spectacole ieftine de circ;,cu bani f,putini poti sa faci nunta in familie,cei mai importanti membrii si poate fi mult mai emotionant si mai autentic.Nunta mea a fost neregizata,cu oarecare graba,pentru ca stiam ca vrajmasul pandeste asupra mea stiindu-ma roaba a modei si a mondenitatilor,totul a fost cumparat intr-o sg.zi.foarte modest,f.simplu,o slujba facuta la tara,nici macar in Bucuresti nu a vrut sotul meu ,desi sunt nascuta aici,nu i-am lasat pe ai mei sa inchirieze restaurant(puteau sa faca asta),nu a fost nici o petrecere,nici o muzica,dar m-am simtit f.emotionata si fericita in acea zi.Pentru mine a fost extraordinar,m-am cununat intr-un sat mic,nu am facut o nunta traditionala,dar a fost una 100%romaneasca si mai ales crestineasca.Sper ca nu m-am laudat prea mult..si va deschid si voua apetitul pentru casatorie...:rolleyes::cool:
Reply With Quote