View Single Post
Vechi 05.08.2007, 17:13:46
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Stiti, nu vreau sa ies in evidenta prin acest aspect, dar stau si ma intreb de ce a trebuit sa ma lumineze pe mine Dumnezeu despre aceasta regula a relatiilor conjugale, iar pe ceilalti de langa mine nu le-a starnit macar nici cea mai mica suspiciune ca sexul este pacat ianintea lui Dumnezeu, ba dimpotriva ei o iau ca pe un lucru demn de admirat in ziua de azi, un prilej de mare lauda daca ai reusit sa te culci cu o fata. Adica de ce Dumnezeu m-a orientat sa ma informez si mai ales sa cred regulile ortodoxiei? Cei de langa mine care deja au savarsit desfranare nu au acelesi drepturi de a fi instiintati? Nu consider ca sunt mai presus de cei care desfraneaza cu nimic, dar de cate ori am incercat sa cad si eu in desfranare a intervenit ceva si nu am mai putut sa ma culc cu fata respectiva, nu ca nu as fi facut eu fata, dar am fost sub presiune si a trebuit sa anulez distractia cu acea fata, iar acum stau si ma uit ca ceilalti au reusit lejer sa faca sex fara nici o problema, dar numai eu am avut un ghinion fantastic de am ratat de doua ori sa ma culc cu cineva. Situatia este comica si chiar jenanta, dar nu imi este rusine, ba mai mult pentru mine a devenit o curiozitate, dupa ca ce ca Dumnezeu a facut in asa fel incat sa nu desfranez, mi-a mai indreptat si dorinta inspre credinta. De ce nu a dat si celorlalti interesul pe care il am eu inspre credinta. Acum sa nu credeti ca sunt un mare credincios, ca chiar daca nu am desfranat, am facut altele in schimb :), deci tot la nivelul lor sunt si eu.
Reply With Quote