View Single Post
Vechi 20.07.2011, 17:26:55
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Marius tu iti doresti cum se spune la romani: Si cu branza intreaga si cu vaca nemulsa! Nu se poate!
Dupa cum vad eu tu nu esti nici macar "caldicel" . Vrei sa te cununi la ortodocsi doar asa ca e la "moda" . Nu-ti plac principiile si regulile de la adventisti pentru ca ti se pare (doar ti se pare) ca la ortodocsi nu sunt reguli.
De ce ai nevoie de binecuvantarea lui Dumnezeu pentru casatorie? Pentru ca asa simti sau pentru ca asa se face in lume?
Am fost de curand la o inmormantare la cineva iar copiii decedatului au chemat vreo 5 preoti la slujba de inmormantare. In mod normal preotul din localitate ar fi trebuit sa spuna cateva cuvinte despre mort.....nu a spus nimic! A facut slujba de inmormantare si atat! Cuvantul de incheiere l-a tinut unul dintre cei 4 preoti "straini' de loc.Am aflat pe urma de ce....persoana decedata nu a fost NICIODATA la biserica desi locuia la o distanta de 50 m de biserica.
Ce poti sa spui despre cineva care desi traia intr-un sat intr-o comunitate mica nu a participat la slujbe, nu s-a impartasit, nu s-a spovedit. Nu ai ce spune!