View Single Post
Vechi 20.07.2011, 21:40:27
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
osutafaraunu nu fi nesimtit! Eu te-am citat pe tine nu am spus :Aici aveți dreptate: diferențele apar după. Pe vremea apostolilor însă nu a fost așa.
Înainte de a mă jigni, era bine să folosești facilitățile puse la dispoziție de forum. Ori măcar să folosești semnele citării...

Citat:
Apoi ce putere ar avea o biserica sa ma mantuiasca daca ea ar fi falsa?
Falsă-nefalsă, o biserică nu poate mântui, decât Hristos.

Citat:
Ultimul raspuns nu arata decat indoctrinarea adventa.
Nu era răspuns, era o întrebare. O întreită întrebare. O repet, căci nu mi-ai răspuns: Ce găsești penibil la ce am scris? Faptul că
(1) sf. apostol Ioan era prezbiter,
(2) că el era un așteptător al revenirii lui Hristos, ori
(3) textele biblice pe care le-am postat?

Citat:
cand adventii arata ca in apocalipsa cap 1 versetul 10 se vorbeste de sabat catolicii arata ca traducerea lor e falsa si mincinoasa deoarece se scrie clar: Duminica.
Opinia mea personală este că în Apoc. 1,10 nu se vorbește nici de sâmbătă, nici de duminică. Plus că nu scrie "clar: Duminică" decât în versiunea ortodoxă, în original scrie "ziua Domnului".

Citat:
Primul episcop nu a fost adventist ca astepta venirea Domnului! Sincer trebuie sa fi nu stiu um sa crezi asa ceva!
Nu am scris că primul episcop ar fi fost adventist, ci că apostolul Ioan a fost unul dintre primii prezbiteri și că el era "așteptător".
Reply With Quote