Citat:
În prealabil postat de urzicuta
Ceilalti nu l-au cautat pe Domnul;,tin minte cand l-am aflat eu pe Dumnezeu cel adevarat toate au inceput sA mi se descopere..pentru ca citeam(deja acum nu mai citesc,se intampla sporadic),discutam despre ceea ce citeam,dar vezi tu ,nu este de ajuns,mai trebuie sa te si pazesti.eu .sunt cam deficitara si eu la capitolul asta.Am plans si m-am rugat sincer cu lacrimi ,fiindca nu stiam incotro s-o apuc,apucasem pe un drum alunecos si am simtit pericolul,Dumnezeu nu a intarziat sa apara..am aflat apoi ca nu toate religiile au un singur Dumnezeu,despre Sf.treime si Maica Domnului,am luat manualul de dogmatica si am inceput sa ma dumiresc mai bine,dar ce folos ca stiu teoretic cate ceva dar practic am schimbat atat de putine... veilur, modestia se transforma usor in ipocrizie,.Felicitari pentru castitate,cand vine dinspre un baiat e mult.Eu personal nu am auzit despre prea multi baieti care se casatoresc asa.Frumos!:)
|
Ai scris foarte frumos si adevarat cand ai spus ca modestia se transforma foarte repede in ipocrizie. Asa este si fara sa ne dam seam. De admirat dorinta si lupta cu tine insati in cunoasterea Lui Dumnezeu. Este foarte important sa nu ne dam biruiti in caderile noastre , sa stim sa ne ridicam si chiar daca este cazul sa o luam de la capat. Mi-a placut de asta data mult ce ai scris si sinceritatea ta, cea ce denota ca ai un suflet bun, deschis si iubitor de Dumnezeu. Singura mea mare rugaminte, draga Urzicuta, este in a-ti pondera exteriorizarea pentru a nu sminti , in rest , DOAMNE AJUTA ! +