Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Nu am avut fericirea de a sta în preajma acestui mare duhovnic dar simt că plecarea la ceruri a sfinției sale este o mare pierdere pentru noi cei rămași. Dumnezeu să-l odihnească și să-l așeze în ceata drepților săi.
|
Eu as vrea sa cred ca pentru romani, este un mare castig. Asa cum spunea si regretatul parinte Arsenie Boca, de acolo, ne va putea ajuta mai mult decat ne-ar fi putut ajuta aici.
Nu l-am cunoscut pe parinte decat virtual, dar de cate ori aveam ocazia, il ascultam cu strangere de inima. Avea ceva ce nu orice duhovnic are: blandetea, smerenia, experienta de viata in adanca suferinta... Nu vreau sa spun vorbe mari fara acoperire, dar sper din suflet ca Dumnezeu sa-l treaca in randul sfintilor, fiindca inima lui mare era plina de dragoste si sunt convins ca a ramas si dincolo de moarte. Poate suntem subiectivi fiindca-i al nostru, dar eu l-am vazut de departe deasupra tuturor, iar copii nostri, daca Dumnezeu va ingadui, vor fi martorii multor minuni ale parintelui Arsenie Papacioc.
...In sfarsit, odihna bine-meritata, parinte drag! Odihneste-te in pace, iar cand te vei hotari, mai arunca-ti cate o privire inapoi!... Suntem atat de multi si atat de neajutorati!... Roaga-te pentru noi, parinte Arsenie!