View Single Post
Vechi 20.07.2011, 23:52:05
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Nu am avut fericirea de a sta în preajma acestui mare duhovnic dar simt că plecarea la ceruri a sfinției sale este o mare pierdere pentru noi cei rămași. Dumnezeu să-l odihnească și să-l așeze în ceata drepților săi.
Eu as vrea sa cred ca pentru romani, este un mare castig. Asa cum spunea si regretatul parinte Arsenie Boca, de acolo, ne va putea ajuta mai mult decat ne-ar fi putut ajuta aici.
Nu l-am cunoscut pe parinte decat virtual, dar de cate ori aveam ocazia, il ascultam cu strangere de inima. Avea ceva ce nu orice duhovnic are: blandetea, smerenia, experienta de viata in adanca suferinta... Nu vreau sa spun vorbe mari fara acoperire, dar sper din suflet ca Dumnezeu sa-l treaca in randul sfintilor, fiindca inima lui mare era plina de dragoste si sunt convins ca a ramas si dincolo de moarte. Poate suntem subiectivi fiindca-i al nostru, dar eu l-am vazut de departe deasupra tuturor, iar copii nostri, daca Dumnezeu va ingadui, vor fi martorii multor minuni ale parintelui Arsenie Papacioc.

...In sfarsit, odihna bine-meritata, parinte drag! Odihneste-te in pace, iar cand te vei hotari, mai arunca-ti cate o privire inapoi!... Suntem atat de multi si atat de neajutorati!... Roaga-te pentru noi, parinte Arsenie!
Reply With Quote