Citat:
În prealabil postat de Manea_Florin
Dle Alexandru Anastasiu,
Va rog mult, am nevoie de ajutor din partea dvs pentru studierea "produselor" cieaura
(cipuri holografice homeopate).
Link: http://www.cieaura.com/index.html
M-a rugat varul meu sa le studiez produsele si i-am spus direct ca sunt vrajeala curata.
Problema este, mi-a spus varul, ca au inceput sa prinda la preoti si ca ii trebuie argumente
solide sa le prezinte. Cum stam mai prost cu engleza, poate ne dati o mana de ajutor.
Doamne ajuta
|
Aici
http://www.cieaura.com/index.html
e mai evident decât la toată homeopatia că umblă cu energii demonice, parcă ți-o zic în față "Noi suntem vrăjitori". Punctele de acupunctură unde se inserează vrăjeala, cum bine ziceți corespund cu locurile magice de alungat duhurile prin înțepare, după credința panteistă a chinezilor, că administrează energia qi ca să alunge cei 13 draci ai bolilor. nu corespund nici unui traseu anatomic concret. Părerea mea personală este că nu poate convinge preoții să renunțe dacă ei nu doresc să cerceteze cu sinceritate problema, nu au timp, aleargă tot timpul pentru problemele concrete și foarte greu de rezolvat.
Dacă însă găsiți un astfel de preot ce caută adevărul în această problemă anunțați-mă pe mesaje private și vă dau telefonul meu ca să vorbesc personal cu el. Trebuie înțeles bagajul sfinției sale de preocupări și înțelesurile pe care le are pentru a pleca concret de la ele la explicații și a nu da răspunsuri generale. A da cărți sau trimiteri la cărți, azi, viteza cu care se desfășoară lucrurile, e echivalent cu a te eschiva. Vedeți doar câte argumente aducem de atâta timp și încă nu am ajuns la miezul problemei datorită nedumeririlor apărute. dacă fiecare din postanți ar fi vorbit cu cineva potrivit lor s-ar fi rezolvat problema de mult (eu stau tuturor la dispoziție), fără atâta osteneală. Mă gândesc că poate o ieși vreodată o carte, dar nu știu cine o va citi. Toți azi trăiesc adevărul la nivelul vitezei. Nu au răbdare să citească nici măcar o postare cu atenție, darămite tot parcursul logic de un an de zile. Dar mă gândesc că Domnul Hristos arată adevărul, simplu, aproape instantaneu, printr-un cuvânt, la cine îl caută cu sinceritate, până la sânge lepădându-se de sine. Trebuie o discuție cu sinceritate și se rezolvă totul după cuvântul minunat al lui Hristos:
Matei 18:19 Iarăși grăiesc vouă că, dacă doi dintre voi se vor învoi pe pământ în privința unui lucru pe care îl vor cere, se va da lor de către Tatăl Meu, Care este în ceruri.
Matei 18:20 Că unde sunt doi sau trei, adunați în numele Meu, acolo sunt și Eu în mijlocul lor.
Aceasta Taina Bisericii și deci și a rezolvării întru Adevăr.
Doamne ajută!