View Single Post
Vechi 21.07.2011, 04:26:06
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Medicina contemporană și vindecările ei 76

SFlNTUL CIPRIAN al Cartaginei, DESPRE UNITATEA BISERICII ECUMENICe
443
XV.
Căci a profeți, a scoate demonii, a face multe acte de virtute pe pă¬mînt este lucru mare și admirabil, dar nu dobîndește împărăția cerească cel ce înfăptuiește toate acestea, dacă nu merge respectînd drumul drept al adevăratei credințe. Vestește Domnul și zice : «Mulți îmi vor spune în ziua aceea : Doamne, Doamne, oare nu în numele Tău am profețit, nu în numele Tău am scos demonii, nu în numele Tău am săvîrșit mari fapte de virtute ? Atunci Eu le voi răspunde : Niciodată nu v-am cunoscut, fugiți din fata Mea cei ce ați înfăptuit nedreptatea»
În concluzie:
Datorită Harului extern
Pot face minuni chiar și ereticii și bioterapeuții în numele lui Iisus
Matei 7:22 Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?
Matei 7:23 Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea.
Acestea fiind deosebite de minunile false demonice care se fac cu energiile înșelătoare ale lor
Rostul îngăduinței lui Hristos de da lăsa la eretici harul extern pentru a face minuni:
Marcu 9:38. Și I-a zis Ioan: Învățătorule, am văzut pe cineva scoțând demoni în numele Tău, care nu merge după noi, și l-am oprit, pentru că nu merge după noi.
Marcu 9:39. Iar Iisus a zis: Nu-l opriți, căci nu e nimeni care, făcând vreo minune în numele Meu, să poată, degrabă, să Mă vorbească de rău.
Marcu 9:40. Căci cine nu este împotriva noastră este pentru noi.
Și anume ca să se cunoască puterea numelui Iisus și, văzând această putere să se pocăiască, să caute cu sinceritate pe Hristos și așa să poată ajunge la Ortodoxie prin Sfântul Botez.
Faptele bune în afară de Sfânta Biserică, nu numai că sunt zadarnice dar sunt și împotriva lui Hristos:
Matei 12:30 Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește.

Chiar făcătorii de fapte bune sau minuni în numele lui Iisus din cauză că sunt în afara Sfintei Biserici nu se pot mântui fiindcă nu urmează adevărului și nu se botează în dreapta credință:
Marcu 16:16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi.
Matei 18:17 Și de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar de nu va asculta nici de Biserică, să-ți fie ție ca un păgân și vameș
Și nu numai că nu se pot mântui, nu numai că păcatul lor este ca al idolatrilor și jefuitorilor de văduve ci sunt și anatema(coborâți de vii în fundul iadului):
Gal.1:6. Mă mir că așa degrabă treceți de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
Gal.1:7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură și voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
Gal.1:8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vești altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
Gal.1:9. Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit - să fie anatema!
Gal.1:10. Căci acum caut bunăvoința oamenilor sau pe a lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aș plăcea însă oamenilor, n-aș fi rob al lui Hristos.
Așadar, dacă cei ce fac minuni în numele lui Hristos nu se mântuiesc pentru că nu sunt în ascultare de Biserică cum cred cei ce fac minuni în numele terapiilor ce au la bază credințe demonice (sau fac minuni în numele puterii speciale care „li s-a dat” lor sau se folosesc ca de un paravan de numele lui Iisus pentru propria lor slavă sau slava demonilor) că vor avea vreodată șansă să se mântuiască? Nu scrie clar:
II.Cor.11:14. Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii.
II.Cor.11:15. Nu este deci lucru mare dacă și slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptății, al căror sfârșit va fi după faptele lor.

Va urma cu,

V. PENTRU A VEDEA CĂ NU ESTE O DURITATE A LUI DUMNEZEU OSÂNDIREA ÎN IAD A ERETICILOR INCLUSIV BIOTERAPEUȚILOR CARE FAC FAPTE BUNE SĂ VEDEM CE ÎNSEAMNĂ DE FAPT FOCUL IADULUI ȘI CE ROL ARE LIBERTATEA OMULUI ÎN MÂNTUIREA ȘI OSÂNDIREA SA

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Reply With Quote