View Single Post
Vechi 21.07.2011, 08:16:33
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Adventistul raspunde numai unde crede el sau unde poate si apoi uita ce scrie chiar el...Biserica mantuieste prin puterea data ei de Iisus. Ea este stalp si temelie al adevarului! O biserica falsa te poate amagi cu o asa zisa venire a Domnului sau sa te invete ca Iisus nu este Dumnezeu. Iisus cand pleaca spune ca Duhul Sfant ne v-a calauzi. Cum? Dupa parerea adventistului o calauzeste doar cand are chef sau dupa 1800 de ani...Dupa teoria lui, biserica adventista care are aproape 200 de ani si-a pastrat mai bine dogma decat prima biserica. Chiar daca nu a avut atatia martiri si nu a avut calauzirea Duhului Sfant promisa!
Apoi sa luam o biserica mai apropiata de adevar decat multe alte biserici protestante. Cea adventista. Ea a amagit cu venirea domnului a interzis anumite mancaruri si dupa cum am vazut a interzis chiar si casatoria! Apoi daca biserica are adevarul in marea masa a oamenilor credinciosi adevarul este catolic si ortodox! De exemplu la primul consiliu de la Ierusalim s-a hotarat anumite lucruri, vezi fapte apostolilor. Hotararea a dat-o majoritatea! Dar crezul adventilor este unul minoritar si chiar de ras! Nu aveti carti teologice dar in schimb va schimbati ideile de la an la an. De exemplu acum vreti sa aveti si fermei pastor! Etc etc. In schimb marea masa crede ca Maria a fdost pururea fecioara! Si marea majoritatea crestinilor stiu si cred ca Iisus este Dumnezeu! Lista continua! Aceste crezuri nu le-au schimbat de la an la an cum o fac adventii si altii si le-au avut mereu in minte credinciosii deoarece biserica a fost mereu vizibila si a spus acelasi adevar mereu fara sa se abata de la el!
P.s daca a uitat ce a scris inseamna ori ca nu scrie el ci doar citeaza pe altii ori ca scrie fara sa gandeasca prea mult! Apoi sa luam o biserica mai apropiata de adevar decat multe alte biserici protestante. Cea adventista. Ea a amagit cu venirea domnului a interzis anumite mancaruri si dupa cum am vazut a interzis chiar si casatoria!

Last edited by Neaguu; 21.07.2011 at 10:27:58.
Reply With Quote