View Single Post
Vechi 21.07.2011, 11:32:38
korinna korinna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.06.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
te sfatuiesc sa cauti o ortodoxa... iti dau si eu sfatul f bun pe care l-am primit de la cineva de-aici: degeaba va potriviti la multe chestii daca la ce e cel mai important nu va potriviti.

Convertori miraculoase... nu vreau sa te descurajez dar mai mult sfintii au convertit necredinciosi. Gandeste-te ca Sfantul Modest a fost 7 ani rob pana cand si-a convertit stapanul...

Eu am stat aproape 3 ani intr-o relatie cu un baiat care avea alta "religie"-era ateu si credea doar in extraterestri. Am ajuns pana in punctul cand ne-am mutat impreuna,totul s-a daramat cum se darama o cladire fara fundatie... cateva luni a fost un chin, pana ne-am despartit. Regret ca nu am facut ce trebuie de cand am primit sfatul sa ma despart de el. Am prelungit agonia degeaba, asta am facut.

Si tu incercand s-o faci pe fata asta sa-si schimbe credinta tot cam asta faci...
Si totusi avem atatea pilde de CREDINTA puternica (a unor oameni simpli care nu erau sfinti)... "ci zi numai Doamne cu cuvantul si sluga mea se va insanatosi"... "Iar ea, venind, s-a închinat Lui, zicând: Doamne, ajută-mă.
El însă, răspunzând, i-a zis: Nu este bine să iei pâinea copiilor și s-o arunci câinilor.Dar ea a zis: Da, Doamne, dar și câinii mănâncă din fărâmiturile care cad de la masa stăpânilor lor.
Atunci, răspunzând, Iisus i-a zis: O, femeie, mare este credința ta; fie ție după cum voiești. Și s-a tămăduit fiica ei în ceasul acela."

Daca am avea credinta macar cat jumatate de bob de nisip.... ce bine ar mai fi :)
Doamne miluieste!