Au fost trăsnete și vijelie și grindină în Cluj. A făcut prăpăd furtuna parcul din spate de la teatru, și copacii de lângă teatru, adică a răsturnat copacii peste bănci și a făcut lumină în parc... deci se pare că acolo aveau loc multe spurcăciuni nocturne... de multă vreme.
A mai dărâmat câteva acoperișuri de pe bănci și blocuri și câteva cabluri de pe stâlpi că azi am rămas fără curent, probabil cineva a oprit curentul pentru reparații.
A trăsnit groaznic și înfricoșător, a căzut grindină și eu am furat două bobițe de grindină și le-am mâncat, au fost bune ca înghețata deși nu cred că am făcut bine... și acum iar e senin și frumos în Cluj.
N-am auzit să fi murit cineva însă ploaia a cam spălat tot. Dar îmi pare rău pentru că sf. Ilie a fost așa de suprat... dar mai bine să strice idolii toți și să scape un suflet de om, decât să fi „tăcut”.
Da, a cerut foc din cer de la Dumnezeu și Domnul a făcut să ardă până și apa din șanțurile ce înconjurau jertfele... și oare de ce nu a prăvălit foc și pe Izabela, soția regelui Ahab? Cred că s-a smerit Ilie fugind de Izabela căci nu moartea păcătoșilor a voit Ilie ci ca să se întoarcă Israel de la fărădelegile sale... de la minciuni și slujiri deșarte.
Defapt ieri a fost sărbătoarea sfintei Duminica, pentru că sf. Ilie e mai încolo.
Cineva totuși a murit
pălit de trăznet.