Citat:
În prealabil postat de delia31
Si apostolul Pavel se joaca cu cuvintele cand spune ca doreste sa moara mai repede pt. A FI cat mai curand cu Hristos?
|
Nu, ci tu te joci din nou cu cuvintele. Unde ai citit tu despre apostol că ar fi avut mentalitate de sinucigaș dorind cât mai repede să moară? Cu Hristos putea să fie și într-o altă modalitate nedestructivă, asemenea lui Enoh și Ilie.
Citat:
,,doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos,, Filipeni 1, 21
|
Vreau să trag un semnal de alarmă cu privire la acest verset în traducere ortodoxă! Unde este în original cuvântul
trup/de trup, și de unde l-a mai scos traducătorul? În dorința de
a aduce din condei textul sacru să sune precum erezia "
despărțirii sufletului de trup", traducătorul nu s-a dat în lături de a adăuga ceva la Scriptură. Mare atenție la cine face asta și cine promovează asta, căci Dumnezeu spune că-i va adăuga urgiile scrise în Carte!
Apoc.22,18.
Amănunte pe topicul de profil:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...964#post379964
Citat:
Crezi tu ca A FI CU HRISTOS inseamna altceva decat a fi viu sufleteste, constient de sine, treaz, in deplina cunostinta?
|
A fi cu Hristos înseamnă a fi viu cu trup și suflare de viață = a fi un suflet viu, așa cum a fost creat Adam la început: cu trup perfect și nemuritor. Dar pentru asta este nevoie ca Hristos să vină, să ne învie (dacă am murit) și să ne ducă în locașurile pregătite și
A FI CU HRISTOS pe vecie:
"În casa Tatălui Meu multe locașuri sunt. Iar de nu, v-aș fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu." (Ioan 14,2.3)
Citat:
A, am uitat, in conceptia AZ7, Dumnezeu ii va recrea pe cei rai, la a doua venire pt. a-i pedepsi! Ciudat dumnezeu aveti voi AZ7!
|
Ciudată concepție despre adventiști și ciudată concepție despre Dumnezeu ai Delia! Dumnezeu nu-i va recrea pe cei răi, pur și simplu le va reda suflarea de viață retrasă de la ei în momentul morții:
"
30. Dar întorcându-ți Tu fața Ta, se vor tulbura; lua-vei duhul lor și se vor sfârși și în țărână se vor întoarce.
31. Trimite-vei duhul Tău și se vor zidi și vei înnoi fața pământului." (
Psalm 103)
Simplu, natural, biblic! Fără călătorii prin alte sfere, fără Purgatorii, fără "suflete" plutind în jurul casei ori aiurea.
Citat:
Crezi tu ca cel ce crede ca Hristos e Dumnezeul care a luat fire de om pt. a ne-o ,,transfera,, noua fara fisura mortii, crezi tu ca acela in VEAC, niciodata, never, ever, jamais, nunca jamas, ton eona, in aeternum nu va muri?
,, Crezi tu aceasta,, 100-1?
|
Bineînțeles că cred, doar sunt creștin. Dar cred că viața veșnică ne este dată așa cum spune Biblia
la înviere. Căci moartea este moarte iar învierea este în-viere. Conform Bibliei, limbii române și logicii.