View Single Post
Vechi 21.07.2011, 15:01:26
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
O biserica falsa te poate amagi cu o asa zisa venire a Domnului sau sa te invete ca Iisus nu este Dumnezeu.
Confundați Biserica AZȘ cu Martorii lui Iehova, care nici măcar biserică nu sunt, ci organizație religioasă.

Citat:
Dupa teoria lui, biserica adventista care are aproape 200 de ani si-a pastrat mai bine dogma decat prima biserica.
De ce exagerați? N-am afirmat așa ceva niciodată. Orice biserică tinde să prezerve principiile primei biserici (biserica din timpul sfinților apostoli), însă niciuna nu poate fi superioară acesteia, "păstrând mai bine" decât ea adevărurile lăsate de Divinul ei Fondator.

Citat:
Cea adventista [...] dupa cum am vazut a interzis chiar si casatoria!
Asta e chiar gogonată rău! În ce film ați "văzut" așa ceva?

Citat:
Dar crezul adventilor este unul minoritar si chiar de ras! Nu aveti carti teologice dar in schimb va schimbati ideile de la an la an.
Dacă crezul adventiștilor vă face să râdeți de unul singur e altă problemă, nu mă pronunț că nu am competența necesară; însă faptul că nu avem cărți teologice și mai ales că ne "schimbăm ideile de la an la an" e minciună sfruntată. Vedeți să nu vă pierdeți credibilitatea și în alte probleme... cunoașteți proverbul cu picioarele scurte...

Citat:
P.s daca a uitat ce a scris inseamna ori ca nu scrie el ci doar citeaza pe altii ori ca scrie fara sa gandeasca prea mult! Apoi sa luam o biserica mai apropiata de adevar decat multe alte biserici protestante. Cea adventista. Ea a amagit cu venirea domnului a interzis anumite mancaruri si dupa cum am vazut a interzis chiar si casatoria!
Se pare că chiar dvs. ați uitat ce ați scris mai sus și repetați același lucru. Ori vă "citați" pe dvs., ori ați făcut-o "fără să gândiți prea mult".
Reply With Quote