View Single Post
Vechi 21.07.2011, 23:09:18
alexmatei's Avatar
alexmatei alexmatei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru alexmatei
Smile

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Intr-adevar, foarte bun documentarul. Exceptional chiar.
Pentru mine e limpede ca teoria evolutiei e o prostie.
Ma uit chiar la amaratul asta de Dawkins. E penibil.
Cu ce descoperire stiintifica extraordinara s-a facut el remarcat?
Cu nimic. In afara de faptul ca e un ideolog al ateismului militant si agresiv, ce a facut pentru stiinta? Nimic. Absolut nimic. E o nulitate. E zero.
Pai Hawkinks insusi spune ca "razboiul impotriva Lui Dumnezeu este parte dintr-un razboi mult mai mare", mai spre sfarsitul documentarului.

Uite, deja o reactie emotionala si oarecum lipsita de respect si civilizatie din partea userului "Konjiro" care, din comentarii e clar ca nu a vazut documentarul. Nu e genul care sa aiba rabdare sa vada pana la capat asa ceva. Daca i-as spune ce studii am si in ce calitate imi permit sa spun ca acela este un documentar bun, ma da anatemei :-) ca inchizitia in vechime.

REPET: DOCUMENTARUL NU ARE LEGATURA CU VREO RELIGIE ! spuneti-mi voi cu ce are de fapt legatura si cum sunt catalogati acei oameni care vorbesc despre asta. Totusi, eu aici l-am postat in defavoarea TEORIEI evolutioniste, deci nu neaparat ca instrument apologetic. Pentru MINE, existenta Lui Dumnezeu, e dincolo de orice speculatie; este o experienta personala; o convertire care s-a produs acum vreo trei ani. Nu am pretentia sa fie toti asa, dar macar sa priceapa sa fie civilizati. Nu ma astept sa priceapa sa fie civilizati: "my beliefs do not require them to believe" (Morpheus) din Matrix :-)
Reply With Quote