View Single Post
Vechi 22.07.2011, 00:50:24
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raziel Vezi mesajul
Am inteles, ce ai scris e o combinatie de idei personale cu idei biblice, personal le gasesc ilogice, dar nu asta conteaza....as vrea sa stiu daca accepti posibilitatea ca tot ce crezi tu poate fi fals sau macar interpretat gresit?
Ceea ce numiti "idei personale" era doar un exemplu mai pe intelesul dvs. dar se pare ca dvs. aveti deja ceva idei prestabilite asa ca tot ceea ce nu bate cu ceea ce aveti dvs. in cap este ilogic :))

Eu nu am scris ceea ce cred eu, ci ceea ce vrea Biblia sa ne faca sa credem. Eu personal nu am fost de fata, iar VT contine o gramada de pareri ale oamenilor despre cele intamplate, ori asta nu inseamna ca totul s-a intamplat dupa cum au crezut ei.

Ceea ce cred eu independent de Biblie este ca Dumnezeu nu a creat Iadul ci Iadul e creat de ingerii cazuti si de oameni si va exista pana cand si unii si altii vor invata sa doreasca binele iar lumea va fi salvata. Parerea mea strict personsla estw ca Iadul nu va mai exista ci Dumnezeu va reusi sa convinga pe toata lumea sa faca binele pentru o eternitate. Asta este parerea mea personala si nu este deloc una biblica. Ceea ce am expus mai sus este parerea despre ceea ce afirma Biblia. :)
Reply With Quote