View Single Post
Vechi 22.07.2011, 01:46:15
Raziel Raziel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Implicit

In primul rand as vrea sa renunti la pronumele personal de politete, da o nota rigida discutiei. Multumesc
Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Ceea ce numiti "idei personale" era doar un exemplu mai pe intelesul dvs. dar se pare ca dvs. aveti deja ceva idei prestabilite asa ca tot ceea ce nu bate cu ceea ce aveti dvs. in cap este ilogic :))
Acelasi lucru pot spune si eu despre tine :P

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Eu nu am scris ceea ce cred eu, ci ceea ce vrea Biblia sa ne faca sa credem. Eu personal nu am fost de fata, iar VT contine o gramada de pareri ale oamenilor despre cele intamplate, ori asta nu inseamna ca totul s-a intamplat dupa cum au crezut ei.

Ceea ce cred eu independent de Biblie este ca Dumnezeu nu a creat Iadul ci Iadul e creat de ingerii cazuti si de oameni si va exista pana cand si unii si altii vor invata sa doreasca binele iar lumea va fi salvata. Parerea mea strict personsla estw ca Iadul nu va mai exista ci Dumnezeu va reusi sa convinga pe toata lumea sa faca binele pentru o eternitate. Asta este parerea mea personala si nu este deloc una biblica. Ceea ce am expus mai sus este parerea despre ceea ce afirma Biblia. :)
Pe mine nu ma interesa ce spune biblia, stiu ce spune nu trebuie repetat la nesfarsit pe forum, ma interesa in mod special parerea ta. Pana la urma am inteles si care este parerea ta personala.
Si totusi nu mi-ai raspuns la ultima intrebare :-?
Reply With Quote