Subiect: cuvinte de folos
View Single Post
Vechi 22.07.2011, 08:49:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit De reținut !

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Acuma nu știu cum e mai bine, să zici mereu iartă-mă doar de formă și fără să simți nimic ci numai așa ca să scapi mai ușor de răspundere sau să nu zici de loc și să crezi întotdeauna că celălalt e mai vinovat și tu să te dezvinovățești mereu învinovățindu-L până și pe Dumnezeu... ca dacă începi nu se mai termină... afacerea asta.

Cred că cel mai bine e să nu greșești, să nu cazi în ispită, dar te ia gura pe dinainte și începi de te lauzi cu ce ai furat... și ce fură omul de la ascultare? Păi fură argumentul și zice că-i al lui. Unul vede porumbel alb și altul vede cioară negră care aduce carne în cioc, de la jerfele de la templu cum era pe vremea lui Ilie... și se ceartă care vede mai bine neștiind ei că ceea ce se vede e minciună și ceea ce nu se vede e defapt Adevărul... pe Cale.
De data asta , ai pus excelent degetul pe rană, punctul pe I . Păcat că s-a trecut atât de ușor peste postarea ta . Mult adevăr stânjenitor , dar adevăr !