Citat:
În prealabil postat de informatorul
La orele de religie din scoli tot timpu profesoara de religie ne spunea sa nu avem prieteni atei.
Un coleg ateu de-al meu era tot timpu dat ca exemplu prost de profesoara. Era marginalizat total.
In orice intrunire de familie cand afla cineva ca esti ateu imediat te dau la o parte; parintii incep cu "unde am gresit? copilul meu a luat-o pe cai gresite" si esti dat ca exemplu prost rudelor.
In biserica tot timpu se mareste ura fata de atei si tu esti foarte ok cu ideea ca unii oameni merita sa fie torturati vesnic
Nu pot intelege cum tu nu observi cat de malefica e acea propozitie. Esti asa de indoctrinat incat ti s-a luat umanitatea. Ti se pare perfect in regula sa zici asa ceva si nu ti se pare discriminare.
|
Mie mi s-a spus in fata de catre profesorul de religie ca sunt un vierme pacatos, sclav al satanei care o sa arda o eternitate in iad pentru ca nu il accept pe iisus. Cand i-am raspuns ca incerc sa fac numai lucruri bune(bune dupa convingerile mele morale) in viata, ca incerc pe cat posibil sa ajut oameni nu pentru ca asa imi zice o carte veche de mii de ani ci pentru ca asa vreau si ca daca dumnezeu exista nu are niciun drept sa ma trimita in iad din cauza greselilor lui, mi-a zis ca sunt nesimtit, ca ma lasa corijent si m-a dat afara din clasa (dupa aceea mi-am facut cerere sa ma retrag de la ora de religie)