Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul
Ori avem o perspectivă heliocentristă (acentristă), când Pământul se rotește în jurul Soarelui și în jurul propriei axe, dar în acest caz Luna desfășoară o mișcare de rotație în jurul Pământului în 27 de zile, ceea ce nu-i conform cu filmarea.
|
Pai este evident conforma cu filmarea. In primul rand, filmarea este accelerata, pentru ca ar fi extrem de dificil sa vezi pamantul rotindu-se in 24 de ore, deci s-au accelerat mai multe ore (24 de ore) in decurs de cateva secunde. Ori in 24 de ore, daca iti amintesti de la o eclipsa totala de luna, luna are suficient timp sa parcurga unghiul pe care il observi in imagine. Parcurge practic vreo 360/29 = 12,41 grade.
E clar pana acum?
In plus, pentru a continua in ideea unei discutii obiective, te-as ruga frumos sa o iei mai incet cu "trucaje", "falsuri" si mai stiu eu ce (ex. trucaje marca NASA, oamenii n-au fost pe luna etc), fiindca daca si eu te-as lua cu faze de genul "biserica zice minciuni", "minunile crestine sunt false", nu m-ai putea inghiti, nu-i asa? Eu in general am grija sa iti trimit dovezi a ceea ce este confirmat si studiat in mod oficial, deci e greu sa afirmi ca sunt "falsuri".
In continuare, iti voi explica logic ce anume este fundamental gresit pe acel sit "mantuitor" numit hexaimeron.ro
2. Sa luam faza cu satelitul geostationar. Voi incepe cu o intrebare: Ce intelegi dumneata prin satelit geostationar? Intreb, ca sa putem cadea de acord asupra notiunilor.