View Single Post
Vechi 22.07.2011, 19:36:11
viorel2010 viorel2010 is offline
Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
Din perspectiva heliocentrică, Luna realizează o rotație în jurul Pământului în aproximativ 4 săptămâni, aceasta fiind luna pământească (27 zile, 7 ore, 43 min și 11,6 sec).

Chiar nu intelegeti ca acele presupuse "filmari" nu au fost acceptate si nici asumate de comunitatea stiintifica ca demonstratie a rotatiei Pamantului in jurul propriei axei ? Ce mare fizician a acceptat aceasta demonstratie invocata de Dvs ?

In cazul în care satelitul geostationar nu se deplasează in raport cu o anumita zona, iar Pământul se rotește in jurul propriei axe, dacă satelitul a ajuns cumva la viteza de 11069 km/h (de la 0 km/h), ce l-a oprit la acea viteză (ca nu exista frecare in cosmos), cum își menține viteza constantă ? Ce motoare are si cat combustibil foloseste ?

Pai priviti cu atentie calculele, am folosit exact 27 de zile, atat cat ati invocat dvs intr-o postare mai inainte! Faptul ca sunt 27 zile si 7 ore nu schimba esential rezultatele. E asa de greu sa intelegeti?

Raportat la satelitul geostationar: faceti confuzii grave, la fel ca toti geocentristii.

Eu v-am pus o intrebare, vad ca dvs divagati de la subiect. Repet intrebarea: CE ANUME INTELEGETI PRIN SATELIT GEOSTATIONAR?

Sa presupunem ca pamanul e "fix". Eu prin satelit geostationar inteleg un satelit care sta mereu in acelasi loc in raport cu suprafata pamantului. Daca pamantul e fix, iar satelitul e tot fix (in raport cu suprafata pamantului, care am spus ca e fix), explicati-mi si mie, ce anume il tine acolo agatat in spatiu? De ce nu cade pe pamant?