View Single Post
Vechi 22.07.2011, 22:09:47
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Preasfanta fecioara !

O , Presfanta Fecioara , Nascatoare de Dumnezeu , preabinecuvantata Maica a lui Dumnezeu Mantuitorul nostru , bucuria celor necajiti , nadejdea celor fara de nadejde si ajutatoarea celor neajutorati . Tu cunosti toti pasii mei cei pe care vreau sa ma curat .
Cu inima indurerata alerg catre tine si ma rog cu lacrimi : cauta la neputintele mele si nu ma lasa sa pier in pacatele mele ! Tu cunosti goliciunea sufletului meu . Ajuta-ma sa ma imbrac cu vesmantul preaiubitului tau Fiu . Tu cunosti ca sunt sarac , grabeste-te a-mi deschide visteria darurilor celor pline de har , ca sa pazesc fagaduintele date de mine la sfantul botez . Tu cunosti pe vrajmasii mei , cei trupesti si pe cei sufletesti , izbaveste-ma de acestia ! Tu cunosti , Preabuna mea aparatoare , vremea iesirii sufletului din ticalosul meu trup , te rog sa stai atunci cu si mai multa milostivire , pentru ca in sfanta stare de fata ta , sa iasa sufletul meu linistit si plin de bucurie , ca sa nu tabere asupra lui duhurile rautatii de sub cer , ci , acoperit cu sfantul tau acoperamant cel neapropiat , pentru aceste sfinte daruri , ca sa se intoarca sufletul meu , fara vatamare , la inceputul si izvorul sau .
O , Maica iubitoare de fii , arata-mi iubirea ta de mama si mie , celui ce sunt strain , orfan si sarac , ca tu cu adevarat esti Maica milostivirii si a indurarii . Nu inceta a ma acoperi , mijloceste neancetat pentru mine , pana cand ma vei aduce in camarile ceresti ale Dumnezeiescului tau Fiu , Caruia I se cuvine cinstea , slava si inchinaciunea , dimpreuna cu Tatal si cuPreasfantul Duh , in vecii vecilor .
Amin!+