View Single Post
Vechi 23.07.2011, 09:26:25
MaryuS's Avatar
MaryuS MaryuS is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Problema ta are o rezolvare: duhovnicul si biserica.
Acolo unde esti nu este biserica ortodoxa romana?
cauta un duhovnic si randuieste-ti viata crestina.
E nevoie de randuiala in viata ta. Cu spovedanie, cu rugaciune , cu post. Doar rugaciunea nu e suficienta. Trebuie sa incepi sa cureti pacatele care te urmaresc. Aceasta frica a ta va dispare daca faci cele ce ti-am spus. Curatirea pacatelor se face prin spovedanie deasa.
Gandul ca spiritul prietenilor care au murit te bantuie, este o ispita ca sa te inspaimanti mai tare si sa te speri. Alunga-l. Alunga acest gand ca si cum nu l-ai avut. Prietenii tai care au murit nu mai vin aici , ia gandeste logic. Cum pot ei sa vina? Daca au fost pacatosi si sunt munciti acum in iad crezi ca sufletele lor mai pot umbla dupa bunul lor plac si sa isi mai faca propriile dorinte? Iar daca au fost drepti si sunt in rai atunci vin ei sa te inspaimante? Deci este un gand marsav pe care trebuie sa nici nu il bagi in seama ca si cum nu ar fi existat.
Ai sufletul nelinistit si agitat. El , sufletul tau, cere tie sa faci ordine in viata ta si randuiala. Fuguta la biserica, cauta un preot duhovnic, spovedeste-te si traieste crestineste si toate aceste temeri si spaime vor disparea.
Doamne ajuta-ti!
Ce frumos suna, si cuvintele dumneavostra ma fac sa zambesc de ambitie si curaj. Problema este ca unde sunt acum nu este nicio biserica ortodoxa ci doar cateva catolice.(sunt in Insula Elba ce apartine de Italia). Cea mai apropiata ar fi la Livorno insa pana acolo am mult de mers si imi este imposibil deoarece lucrez in fiecare noapte, pana in septembrie. Dupa cum am mai spus pot "indrepta" oarecum aceasta distanta de Dumnezeu prin rugaciune. Sper sa fie mai bine.
Multumesc, Doamne Ajuta!