Am si eu o problema...Dateaza de vreo 2 ani...Acum 2 ani l-am cunoscut pe cel care acum mi-a devenit sot.El atunci tocmai se despartise de o fata care se tragea dintr-un neam de tiganci-cel putin am auzit ca mama ei s-ar ocupa cu vrajitorii.El ii facuse mult rau,iar ea cred ca a facut cumva si i-a facut vraji sau farmece.Timp de 2 ani de zile s-au intamplat atatea ca nu as avea cuvinte sa va spun!...Noi ne-am iubit enorm de la inceput,el a fost primul meu barbat,iar eu prima sa femeie...Ne-am darut cu iubire si ne-am jurat credinta...De la un timp insa,au inceput certuri groaznice,interminabile,oribile,care nu pot exista decat intre dusmani de moarte...Ne spuneam lucruri oribile,de neiertat,plangeam non-stop...Am avut atatea tentative de despartire ca nici nu-mi mai aduc aminte...Tot timpul intervenea subiectul "ea"-fiind fosta lui prietena.Tot timpul ne certam din cauza ei,intr-un fel sau altul.A si intervenit direct in relatia nostra-telefoane,mesaje-despre care el ma mintea.Ma iubea,il iubeam.NU REUSEAM SA INTELEGEM DE CE NE PURTAM ASA UNUL CU CELALALT!...Pana intr-o zi cand am aflat ca unele dintre bijuteriile pe care mi le daduse cadou fusesera de fapt luate de alte fete,iar inelul de logodna-DIN AUR-fusese furat...Si ca avea mereu vise intunecate in care ii aparea "ea"...Eu stiam de mica ca aurul furat e blestemat.Inca nu-mi imaginez cum a avut curajul sa-mi spuna...Dar ii multumesc si acum,caci daca nu o facea cine stie cum ajungeam...Atunci le-am aruncat pe toate si am mers la un preot sa ne descante si sa vina sa ne sfinteasca casa si am pus si un acatist.DE ATUNCI LUCRURILE AU MERS DIN CE IN CE MAI BINE...Ne-am casatorit,ne iubim si ne respectam si mai mult...Dar de curand am inceput EU sa am cosmaruri-PISICI NEGRE TURBATE,CARE MA MUSCA,SERPI CARE SAR SA NE MUSTE...MAI NOU-NU MAI AM SOMN DELOC!Si el a inceput sa viseze PISICI care vor sa-l muste si care latra la el...NOAPTEA AUD TOT FELUL DE ZGOMOTE PRIN CASA SI PARCA SIMT CA MA ATINGE CINEVA...A INCEPUT SA-MI FIE FRICA DE INTUNERIC,DE NOAPTE!...IERI mi-a zis si mama mea-care este tocmai in ITALIA-ca m-a visat urat si ca cineva imi face FARMECE!AM DAT CU APA SFINTITA PRIN CASA ASEARA,AM ARS O LUMANARE SFINTITA,L-AM DAT SI PE SOTUL MEU CU EA IN FRUNTE,AM CITIT DIN BIBLIE,AM SPUS CATEVA RUGACIUNI,MI-AM PUS O CRUCIULITA LA GAT,UMBLU CU ICONITA IN GEANTA...Nu stiu ce as mai putea face...Nu inteleg cum DUMNEZEU lasa oamenii rai sa faca atatea rautati celor buni...REcunosc,nu ma duc la biserica decat f. rar,dar PORT CREDINTA IN SUFLET...OARE NU E DE AJUNS?!...VA IMPLOR DATI-MI UN SFAT,SPUNETI-MI CEVA CARE SA MA LINISTEASCA,CACI ALTFEL MI-ESTE TEAMA CA IMI VOI PIERDE CREDINTA IN DUMNEZEU!...VA ROG MULT,AJUTATI-MA!...
|