Deci adevarul este undeva la mijloc , unele cazuri sint veritabile altele nu (indiferent de cauza).
Am adus in discutie "vocea Domnului" pentru ca am observat ca este prezenta inclusiv la unii ortodocsi (cu catolici inca nu am vb pe tema asta) -iar persoanele cu care am vb explica modul cum esti ghidat de Domnul si anume prin intermediul unor manifestari harice ale duhului sfint percepute sub forma unei adieri de vint resimtite in crestet, in palme, in inima (aici insotita de deschiderea inimii). Insa nu ca orice adiere de vint perceputa la suprafata pielii ci sub primul strat de piele avind uneori intensitati, modulatii si temperaturi diferite -uneori intercombinate- fiecare purtind cite o semnificatie.
La fel au spus si ei ca urmind aceasta calauzire a duhului intotdeauna se dovedeste ulterior ca nu gresesti.
Daca in acest fel insotit de deschiderea mintii catre orice posibil raspuns se poate afla orice informatie (valoarea de adevar) sau raspunsul pozitiv sau negativ in urma rugaciuni sau intrebarii adresate cit mai ales starea de curatire a hainelor spirituale ma gindesc ca in acest mod se poate face f simplu distingtia dintre o vorbire in limbi de natura divina si una de natura nedivina.
Cineva spunea ca de fapt acesta este darul deosebirii duhurilor si al adevarului.
|