Citat:
În prealabil postat de sophia
@Lore86 - de unde stii tu, ce este in sufletul lor si ca nu-si doresc parinti, familie normala?
Si de ce te opui atat de vehement cuplurilor care nu au copii si ar dori sa infieze? Cu ce sunt vinovati?
Aceia nu gasesc copii sa infieze, pentru ca sunt adunati cu sutele pe la manastiri si preoti. Este corect?
|
draga mea, centre ca cel de la banceni sunt foarte putine:le poti numara pe degete.in rest e lumea plina de orfani. cine te opreste sa infiezi vre unul?
cred ca fiecare oras mare are un orfelinat. vorbim de zeci de mii de orfani, copii abandonati.drumul ti liber sa il poti infia pe care doresti
ma, da suciti mai sunt si oamenii:daca biserica nu se implica in viata sociala:aruncam cu bolonavi, o turma de egoisiti care nu se gandesc decat la ei, daca se implica si infinteaza astfel de centre iar nu e bine ca iau toti copii si raman sarmanii oameni care nu au copii fara posibilitatea infierii...
sophia, nicaieri nu am spus ca as fi impotriva infierii copiilor(cata vreme parintii adoptivi isi doresc un copil, iubesc copii si pot sa ii ofere un minim de conditii). Chiar consider adoptia, in aceste conditii un lucru foarte bun.Cinste acelora care pot sa creasca copilul altuia ca si cum ar fi al lor!