View Single Post
Vechi 23.07.2011, 19:17:06
Marilena B
Guest

Implicit Pentr

Citat:
Īn prealabil postat de cipri85 Vezi mesajul
Ai dreptate mai ales cand il indeamna pe Adam sa muste din mar... :)
Mihai si Cipri

Regret as zice ca sunt mama, daca o asfel parere aveti despre femei voi barbatii...
Oare ce parere aveti, ca stii si mama voastra are tot intuitie feminina???... Eu as zice ca una groznica despre ea ca femeie ..
Si daca stau si ma gandesc mai bine ca si Prea Sfanta Curata Fecioara Maria tot ceva de genul acesta ar trebui sa aibe..intuitie feminina si ca se trage din Eva ar trebui sa o puna intr-un loc mai inapoia barbatului, ca doar l-a amagit pe saracul de el si l-a facut sa manance din mar?? Sa inteleg ca tare naiv a fost Adam..el cred ca nu stia ca erau interzise acele mere... doar Eva ..
Prea Sfanta Fecioara Maria ea are tot intuitie feminina da? ( sper sa-mi ierte nesabuinta ca am folosit numele ei aici, intr-o astfel de conversatie de pe un site, ce se vrea sa se cheme crestin ortodox...) Oare nu este pe aici si cineva care ar trebui sa stearga astfel de contributii la promovarea credintei...aveti cumva o problema cu femeile?
Suntem pentru a duce mai departe credinta si a o promova ca fiind dreapta...parca se cheama ortodoxa si are la baza dragostea..nu frustarile unora ...
Acesta este modul in care se procedeaza???....Incep sa cred ca nu am nimerit pe un site crestin ortodox
Reply With Quote