View Single Post
Vechi 23.07.2011, 21:30:38
Marilena B
Guest

Implicit

si drept urmare ..sa inteleg ca toate femeile vor intra in aceiasi oala si barbati presupun la fel...???
Sa spun ce consider eu???....ca nu asta este scopul... ci ideea este sa stim ca ne luptam cu satana... nu noi oameni intre noi si suntem dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ..si ca esti aproapele meu si nu conteaza ce au decis asa in timp uni si altii... poate tinand cont ca nimic nu este desavarsit pana nu va veni Cel desavarsit conform celor scrise in 1CORINTENI 13 ..poate au gresit..asa ca:
-neavand dreptul sa judec sau spun nimic inpotriva celor ce s-au scris, multumesc ..ca mi-ai imbogatit cultura cu toate cele scrise de tine, ramane sa le judece Cel ce trebuie, cat de bune sunt...eu sunt doar o umila femeie care nu are cuvant de spus, ca nu pot da lectii de catehizare....poate ca acesta a fost scopul atator sinoade..sa nu se puna in valoare si femeia...si ca al 12 apostol putea fi o femeie..nu?....dar ce rost ar avea sa dam peste cap credinta si sinoadele, care se fac de barbati de atat amar de vreme..nu?
Nici nu am interesul sa fac altceva, raman la statutul de femeie pe care sincer mi-l revendic..ca am o ruda in cer ca Maica Domnului pe care o iubesc enorm..

Last edited by Marilena B; 23.07.2011 at 21:43:24.
Reply With Quote