Subiect: Nunta Curata
View Single Post
Vechi 23.07.2011, 22:09:18
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Azzuurra Vezi mesajul
=)) De mire nu-mi fac probleme. Cred ca atunci cand pleci la razboi trebuie sa stii ce vrei.

"celelalte aranjamente se pot stabili pe parcurs,altfel este doar o preocupare pt lucruri iluzorii."
Nu-ti dau dreptate, daca o fata vrea ceva si se arunca, si se trezeste ca viitorul sot vrea cu totul altceva, are o problema. Adica se gandeste: " Ce fac, il iau pe asta de care m-am indragostit sau il ascult pe Dumnezeu?" Si aici daca chiar n-au avut realtii. Atunci drama si mai mare.

Scuza-ma, de ce sa-mi pierd eu timpu' cu Gigel daca nu e ceea ce vreau? Adica am ce face cu timpul meu si nu-mi trebuie sa ma ameteasca Gigel, sa ma casatoresc cu el si sa vad ca el vrea un copil, sau cine stie ce n lucruri si Duminica e zi libera, trebuie sa profitam din plin.

Adica ma intalnesc putin si aduc vorba ca sa stiu care-i treaba.
Nu am vrut sa spun sa-ti iei un ateu sau pe oricare gasesti,numai ca sa te afli in treaba...
Gasirea sotului presupune cercetare asiduua tocmai pt a fi lamurita ca acea persoana iti intelege si impartaseste sistemul de valori si nu vine in contradictie cu felul in care vrei tu sa-ti traiesti casnicia!
Eii,si de aici detaliile sunt bagatele ,intelegi? :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote