Nu intamplator am deschis acest topic,cei care i-au vazut spectacolele Toujour lamour Costumele ...stiu ca este un mare mim,un mare actor(ce-i drept mai prezent si aplaudat in afara tarii),mai nou de vreo jumatate de an am avut bucuria sa-l ascult si sa constat ca este un f.bun crestin,un excelent predicator.Asa mi-as dori sa vad preotii animati de bucuria si insufletirea acestui OM.Mi-a fost profesor de arta vorbirii am fost bucuroasa sa-l revad si altfel decat il stiam noi,studentii lui.Un om de cultura,cu un simt al ridicolului f.dezvoltat,cu o verva si o logoree greu de oprit,atat de tanar si atat de insufletit de ideile crestine.. tin minte ca venea cu autobuzul la facultate, motivand ca statiile de autobuz cu forfota de oameni il inspira sa creeze autobuz ,; cu buzunarele sacoului vesnic intesate de carti..gaseai de toate Omar Hayam,Tutea,Kalil Gibran...dar niciodata Sfintii Partinti..Cursurile lui erau adevarate spectacole,era omul spectacol,tare as fi vrut sa particip la conferintele lui..am auzit ca a avut o astfel de conferinta la constanta,in care a vorbit despre educatia ortodoxa..imi puteti da o informatie?Ce parere aveti despre Dan Puric?
|