ratacita draga, poi nu prea gaseshti duhovnici online, aici sunt doar mai mult sau mai putzin credincioshi creshtin-ortodocsi obijnuiti... dar am impresia ca in loc sa indrazneshti sa cautzi ajutor la cine ti-l poate oferi te ocupi sa cochetezi cu lacrima ispitei care te duce la deznadejde, chiar spre moarte... Poi roaga-te Celui pe care-L iubeshti, sa-ti scoata in cale un creshtin, un prieten, un duhovnic care sa va ajute inspre cele folositoare... deci indrazneshte in a cere ajutor, ca nu este aici rushine, ca asha am patzit shi eu, maidemult, fiind mai aproape de moarte decat de un apropiat creshtin, cand am fost strans cu banii de nu prea aveam ce manca... dar asha ne spune Domnul, indrazneshte la El shi la aproapele tau ca cine este chiar asha de rau incat sa-i ceri o paine shi sa-tzi dea o piatra sau sa ceri un sprijin shi sa capetzi un sharpe ce scuipa otrava, deci daca noi care suntem rai shtim da cele bune copiilor noshtrii atunci cu atat mai mult Tatal Nostru din ceruri care Unul este Bun se va ingriji de voi, de noi... asha ne-a invatzat Domnul Iisus Hristos pe care-l iubeshti... asha ne spune la Biblie... deci eu ce sa zic, ca nefiind duhovnic nu ma pricep deloc la a da sfaturi folositoare shi ziditoare sufleteshte mai ales in problema dumitale specifica... oricum atata pot sa-ti spun ca nu se cuvine a te lasa prada lacrimilor shi rushinii ci cred ca mai bine ar trebui sa apelezi cu buna-indrazneala la altzi creshtini si n-ai cum sa nu fi ajutata...???
|