Subiect: Nunta Curata
View Single Post
Vechi 24.07.2011, 17:22:48
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de LittleSparrow Vezi mesajul
Aveți umor.
Problema este că în clipa în care ne mândrim cu o virtute pe care credem că o avem, o putem pierde și putem cădea în ispită....oh, atât de ușor.
Adevarat. Se vede din prima postare. :)

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Stii tu, planificarile astea sunt ca si ambitia unui baiat, foarte de treaba, asa ca tine, care te-ar cunoaste intr-o buna zi si ti-ar zice ca se casatoreste cu tine doar daca tii cele 3 zile de post negru la inceputul fiecarui post..
Sau poate o saptamana. Ca el poate. Si asa si-o planificat.
:D Pai ideea e sa iau unul care si-a planificat si el.

Acum cu postul e ceva mai personal, nu ii implica pe amandoi. Dar am inteles ce vrei sa spui.

Dar sunt baieti si fete care stiu de "reguli" si asta vor, adica asta stiu ce trebuie sa faca. Consider, fiind curati, sa-si caute acelasi lucru. Si nu sa se imprieteneasca cu cineva si vad ei dupa, ca de indragostit e usor. Sa fie siguri ce vor si ce au langa ei.

Legat de spus detalii. Pentru unul "normal"(care a avut relatii inainte) este irelevant. Dar pentru unul curat cu adevarat este important cu e sotia. Adica cred ca l-ar afecta putin. :D

Cred ca intrebam in primul post, ce sa fac, daca cunosc unul normal, in astept pe cel bun? Adica ma uit la el si daca nu-mi dau seama din detalii si din ce spune il intreb direct cam ce-si "planifica" el de la casnicie, si stiu cum e. Si celalalt daca vine poate fuge.......Dar dupa cum ati spus, mai vad si la fata locului. Poate nu fuge. :D Mai sunt lemne drepte care isi iau lemne strambe.
Reply With Quote