View Single Post
Vechi 06.08.2007, 18:24:19
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Ratacita,gandeste-te asa:ca nu esti o ratacita de niciun fel,de nicio culoare,asa cum gresit ai ales tu acest pseudonim si sa nu mai gandesti aceasta,nici macar o fractiune de secunda,sa nu cumva sa faci vreo nesabuinta,ceva necugetat,ceva rau vreau sa spun,caci sinucigasii,din pacate,sunt trimisi in fundul iadului.Dumnezeu ti-a dat un copil ca sa te ajute prin acesta sa nu faci vreo tampenie adica sa nu disperi,sa nu te sinucizi,traieste pt.el si pt.sotul pe care ti i-a daruit Dumnezeu.Prieteni si dusmani noi ne facem,de noi depinde aceasta,si noi ii alegem pe oameni incadrandu-i fara sa vrem in categoria de prieteni si cea de dusmani,dar Dumnezeu ne da rudele si familia,sotul si copiii,asa ca respecta si iubeste ceea ce Dumnezeu ti-a oferit tie si pretuieste,respecta si iubeste viata,asa cum este ea cu bune si rele.Scrie-mi in mesageria mea privata si voi incerca sa te ajut cum pot eu mai bine dandu-ti ID-ul meu si comnunicand intre noi,caci de la lipsa de comunicare cu oamenii si cu Dumnezeu vin toate relele.Doamne ajuta!si multa curaj si mai ales gandeste pozitiv,fii asadar optimista si increzatoare in Dumnezeu si in viata asadar,caci Mantuitorul este Calea,Adevarul si VIATA.
Reply With Quote