În prealabil postat de ory
Vai dilema ce dura ai fost!!!!,si-ti multumesc,pentru ca astfel te-ai luat de mana cu mine,cu nevrednicia si nimicnicia mea,asa ca nu pot sa-ti explic mai multe despre "barfa mea".Pe de o parte cred ca mai placuta ai fi fost barfind decat "lovind"cu atata rautate intr-un om,care pana la urma nu e decat un forumis care-si exprima parerea,buna sau rea,despre subiectul in cauza,asta este si scopul afirmarii virtuale.
Ce crezi,ca vreau sa fiu Maica Trerezza pe forum si sa mi se acorde premiul Nobel???
Si vrei neaparat adevarul din perspectiva celeilalte parti a situatiei,ok!,iti dau adresa iar tu fa exact ceea ce am facut si eu si-o sa ti se confirme realitatea,fiindca dupa incidentul respectiv am aflat ca persoanele in cauza aveau antecedente in acest sens,iesind mereu panarama,astfel ca nici Preasfintitul nu le mai lua in consideratie.
Dar nu asta conteaza acum,si sa stii ca nu am asteptat rasplata,ci doar m-a dezamagit faptul ca nu mi-a spus un simplu "la multi ani!",lucru pe care-l astepti in preajma sarbatorilor si de la un simplu vecin pe care nu-l cunosti prea bine.
Dillema,chiar daca multe lucruri exprimate aici se rezuma la barfe,sa stii ca uneori diferenta cea mai importanta intre cei care-si expun parerea,o face chiar experientele personale,si deci credibilitatea se poate accentua in acest sens,chiar daca nu avem neaparat nevoie de credibilitate,macar ne exprimam sincer si aratam exact ceea ce suntem,plini de fapte,cugete si simtiri...reale!!!!!
Nu-mi este rusine de ceea ce am scris,si niciodata nu am incercat sa exprim altceva fata de ceea ce ati inteles,fie rau sau bine.Nu sunt perfecta,dar incerc pe cat pot sa nu fiu nici fatarnica,pentru ca am intampinat atat de multe lucruri in viata,mai ales vis-a-vi de aspectul religios,incat mi se pare ca totul este relativ,si n-as putea vreodata sa spun NICIODATA.
|